Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fényképezőgép

2008.06.18

Sziasztok,

mint tudjátok igen fotogén vagyok, imádom a paparazzokat - gyakorlatilag életem részévé váltak a születésem pillanatától (ebben semmi túlzás nincs). Ha meglátom a fényképezgépet (vagy apa kamerás mobilját) már figyelek ezerrel, mit és hogyan akarnak megörökíteni. Mert mindent azért nem lehet fotózni, egészséges cenzúrát müködtetek!0 És miután egyébként is imádom a technikai kütyüket nyomkodni, hát sikerült végre megszereznem a fényképezőgépet, és elkészíteni életem első fotóját (tök egyedül), íme:

 

Kép

 

Ezen a művészi fotón az ujjam mellett az a nagyon izgalmas dolog látható, amit fél órákig simán elnézegetek a járókából: a függönyön halványan átsejlik a nap fénye, és a szél mozgatja a tulipánfánk leveleit. Ez maga a csoda szerintem, tudjátok "Mikor az ember kisgyermek még sok mindent megért,/ tudja, hogy a napsugár a szélnek mit mesél..." - higyjétek el, ez tényleg így van, ámbár nem tudom elmondani nektek, mert kinőtetek már ebből. Sajnálhatjátok. De azért nem kell nagyon elkeseredni, a szél és a fény játéka helyett nézhettek engem, mert én még náluk is szebb vagyok:

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

barta.gy@mail.powerstar.hu

(Nagypapi, 2008.06.20 10:08)

Szerbusz Bencuska!
Csodálkozva néztük művészi fotódat.Ezt megkellene örökíteni az utókonak életed első fényképét, amit saját magad készítettél. De azét te sokkal szebb vagy, és nagyot nőttél, reméljük az éjszakai alvásaidat hosszabbítod, hogy a szüleid is tudjanak egy kicsit aludni.
Nagyon sok puszit kükd:
Nagyapa.